Je Nier - home

 

V.Z.W. Nierpatiënten

     
 

 

 
 

Dendermonde, januari 2023

Beste vrienden, leden en sympathisanten,

De vzw nierpatiënten is voor velen onder jullie geen onbekende meer. Voor anderen is 2022, misschien een onverwachte kennismaking geworden met de problematiek van nierfunctie vervangende behandeling. Dit brengt heel wat verandering mee in je eigen leven en dat van je omgeving.

Om jullie meer vertrouwd te maken met onze patiëntenvereniging, hebben we een flyer opgemaakt, waarin we onze werking meer duiden. Bij de start van dit nieuwe jaar, stellen we deze dan ook graag voor.

Om onze werking te ondersteunen, hebben jullie de voorbije weken 444 x een ‘hart’ getoond met de aankoop van peperkoeken. Hartelijk dank om mee bij te dragen tot dit mooie resultaat.

Met de gezondheidscrisis van de voorbije jaren, hebben wij onze werking moeten terugschroeven en hebben we geen lidgeld gevraagd. Maar sinds de zomermaanden zijn we terug volop actief (barbecue, dagreis, etentje, attenties, …), zodat we jullie toch willen vragen om onze vereniging opnieuw te steunen.

Ons lidmaatschap voor 2023 bedraagt € 15 per persoon. Dit draagt bij tot de werking van onze vereniging en geeft een mooie korting bij deelname aan onze activiteiten.

Je kan het lidgeld storten op onze rekening BE 58 7775 9236 9679, met vermelding van je naam en lidgeld vzw 2023. Wie liever een contante betaling doet, kan terecht op de dialyseafdeling bij Ilse, Vero, Lesley, Greet of Kris.

Een suggestie, vraag, een inspirerende gedachte of wens: we horen het graag! Wij hopen met onze vereniging in het komende jaar, met de lente meer hoop, wat zomerse warmte, herfstgeluk en winterse geborgenheid te kunnen aanbieden bij de organisatie van diverse activiteiten.

We wensen jou en hen die jou omringen, het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Geluk in grote en kleine dingen, maar bovenal gelukkig met elkaar!

Een warme , hartelijke groet,

Namens Bestuur vzw nierpatiënten Dendermonde

Kris Daelemans (voorzitter)

 
 

 

 
     

Inlichtingen of Inschrijvingen via