V.Z.W. Nierpatiënten

 

Inlichtingen over lidgeld 2024 vind je hier
Nieuwjaarsmededeling van de voorzitter vind je hier
Verkoop peperkoek t.v.v.patientvereniging alle info hier

 

 

 

Beste bezoeker

De vzw nierpatiënten Dendermonde is een regionale vereniging, in samenwerking met de dialyseafdeling van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius.

Onze vzw wil de dialyse-, de transplantatie- en nierpatiënten, samen met hun partner, familie of vrienden verenigen. Ook als professionele hulpverlener kan je er uiteraard deel van uitmaken.

Het bestuur is sinds 1985 actief en steeds gemengd samengesteld met enthousiaste vrijwilligers: patiënten, partners, dialyseverpleegkundigen,... Mensen die een nauwe band hebben met de ‘dialysewereld’.

Door vastgelegde doelstellingen in onze statuten: willen wij onze doelgroep advies, begeleiding geven, informatie verstrekken en kansen tot communicatie en onderlinge ontmoeting aanbieden, zodat het de gezondheid en de levenskwaliteiten welzijn kan bevorderen.

Voor medische persoonlijke informatie, kan je steeds terecht bij het medisch team van het centrum.

Vanuit onze werking voorzien we een informatiemoment met de nefrologen en /of verpleegkundigen of andere gezondheidswerkers.

Ter gelegenheid van Pasen, Sint-Maarten en Kerstmis geven we onze patiënten een leuke attentie. Op een ontspannen manier bieden we jaarlijks een lente-diner, afwisselend een dag- of meerdaagse buitenlandse reis en een etentje in het najaar aan.

Zet jij je talenten en een beetje vrije tijd, ook eens in… voor onze vriendenkring?

Wil jij ook lid worden?

Schenkingen allerhande, groot of klein zijn dan ook, steeds welkom op ons rekeningnummer:
BE 58 7775 9236 9679 van de vzw nierpatiënten Dendermonde. Hierdoor kunnen we onze werking
verzekeren.

Dank , voor de jaarlijkse bijdrage van onze leden en de inzet van vele vrijwilligers met een ‘hart’, tijdens de ‘warmste week’.

Sinds 25 mei 2018 is de Europese regelgeving GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht. De GDPR geldt ook voor vzw’ s. Wij respecteren deze regels en vinden jouw privacy belangrijk.

Uiteraard staan we open voor suggesties, vragen, een inspirerende gedachte en wensen van onze leden. Via de afdeling, per telefoon, ook via mail of gastenboek zijn we steeds bereikbaar.

Kris Daelemans,
Voorzitter.

 

 

Voor vragen en opmerkingen klik hier