Je Nier - home

V.Z.W. Nierpatiënten

     
 

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

Eén thema beheerst de gemoederen en het nieuws: het coronavirus heeft zich over de wereld verspreid.

Of hoe gezondheid ineens zowel persoonlijk als maatschappelijk hoog op de agenda staat. Er wordt met man en macht geprobeerd de gevolgen en de verspreiding binnen perken te houden, want onze geneeskunde botst op haar grenzen. Het coronavirus blijft de komende weken topprioriteit. De coronamaatregelen, waar we al een maand in leven, zijn voor ons mensen, wat ongewoon en vreemd, maar bieden ook kansen tot herbronning.

Onze vereniging, welke dit jaar 35 jaar bestaat en een feestelijk programma had voorzien, moet zich ook aanpassen aan deze realiteit.

Vanuit onze organisatie, willen we patiënten, familie en vrienden verbinden en samenkomen in groep, maar dit is nu niet mogelijk. We zijn er voor u, al was het maar om een glimlach op uw gezicht te toveren, bij een ontmoeting en deelname aan een activiteit of het ontvangen van een attentie.

In deze coronatijden, zal het u ook niet verwonderen, dat we de zondagse namiddagactiviteit op 26 april in CC te Hamme, de zomerbarbeque op zondag 14 juni in Oudegem en de busreis naar Nederland op zondag 26 juli 2020, met cruise op de Luinge en verkenning van het land van Maas en Waal dienen te annuleren.

Het komt erop aan onze verantwoordelijkheid voor elkaar op te nemen en de richtlijnen van overheid en virologen op te volgen. Een ‘normale zomer’ is nog ver af, al beseft iedereen ondertussen meer dan ooit, dat we extra inspanningen moeten leveren om ieders welzijn en gezondheid te garanderen op termijn.

Van zodra, we terug onze verbondenheid in het najaar te samen kunnen beleven, komen we graag bij u terug. Gezien we ons jaarprogramma niet kunnen uitvoeren, zal het reeds betaalde lidmaatschap van 2020, ook geldig zijn in 2021!

Hou het veilig, voor jezelf, je dierbaren en je medemens.

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur van vzw Nierpatiënten,

Kris Daelemans                                           #staysafe                  #stayhome,

 
     
     

Inlichtingen of Inschrijvingen via